20 Ağustos 2014 Çarşamba

Paradise Ranch


Adı: 파라다이스 목장 / Paradise Ranch 
Tür: Romantik, Dram 
Ülke: Güney Kore 
Yayın Dönemi: 2011-Ocak-24 ten 2011-Mart-15 
Bölüm Sayısı: 16 
Yayınlandığı Kanal: SBS 
Süre: 70 Dakika 
Oyuncular:
 Max (Chang-min Shim) 최강창민 
Lee Yeon-hee 이연희 
Joo Sang-wook 주상욱 
Yoo Ha-na 유하나 
Lim Soo-hyang 임수향 
Yoon Ji-min 윤지민






Dong Joo ve Da Ji, çok küçük yaşta ailelerini geride bırakarak 'sonsuza kadar birlikte olacağız' diyerek evlenen bir çifttir. İlk başlarda ilişkileri oldukça güzel gitsede, ailelerini özlemelerinin ve yaşlarının küçük olması itibarı ile aralarında sorunlar patlak vermeye başlar ve ayrılırlar. Aradan 6 sene geçer. Da Ji, babasının çiftliğinde bahçıvan olarak çalışmaktadır ve Dong Joo babasının şirketinin başına geçmiştir.


Bir gün, Dong Joonun işi itibari ile Jeju adasına gitmesi gerekir. Jeju adasında bir çiftliği yıkıp yerine bir inşaat yapması gerekmektedir. İnşaat yapacağı şirket eski eşi Dajinin çiftliği çıkar ve ikisinin arasındaki eski aşk tekrar filizlenmeye başlar. Bu sırada Da Ji, Yoon Ho adında kendinden yaşça büyük bir adama aşık olur ve onların arasında bir ilişki olmaya başlar. İş yüzünden sürekli Da Jinin çiftliğine gitme mecburiyetinde kalan Dong Joo sürekli olarak bu ikiliyi görünce kıskanmaya başlar ve hala Da Ji'ye karşı hisler beslediğini anlar.


Changminin bu dizinden sonra aslında oyunculuğunun ne kadar ilerlediğini anladım desem yeridir. Gerçekten o ukala kimliğine çok güzel bürünmüştü. Aynı şekilde Yeon Heede Changmin kadar mükemmel bir oyunculuk sergilemişti. Sanırım ilk 10uma girecek bir diziydi.
Sonuç olarak gayet güzel bir diziydi, izlemeniz gerekenler listesine hemen ekleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder