18 Ağustos 2014 Pazartesi

Mimi

File:Mimi-p1.jpg

Dizinin adı: Mimi 
Hangul: 미미 
Yönetmen: Song Chang-Su 
Senarist: Seo Yoo-Sun 
Yayın Kanalı: Mnet 
Bölüm sayısı:
Yayın dönemi: 21 Şubat- 14 Mart 2014 
Yayın günü ve saati: Cuma 23:00 

OYUNCULAR 

Shim Chang
Mun Ka
Shin Hyun-Bin
Jung Ji-Soon
Yoon Da-Kyung




 

Minwoo, küçüklüğünden beri resimle uğraşan çok başarılı bir manga tasarımcısıdır. Mangaları artık dünyada bir sürü kopya satmış, çok popüler bir manga tasarımcısı olmuştur. Fakat sorun şu ki, kendini çalışmaya o kadar çok kaptırmıştır ki artık yemek yiyemez, ailesi ile vakit geçiremez olmuştur. Her dakika yeni bir manga teklifi geldiği için hiç birini geri çeviremiyor fakat sağlığı ile ilgili sorunlarının başlaması onu kötü etkiliyordur.
Bir gün bir mangasının tasarımı sırasında tıkanır. Mangası çok güzel ilerliyordur fakat devamını düşünemez hale gelir. Mangalarında genelde hayatından alıntı yaptığı için geçmişi unuttuğunu düşünür. Mangayı devam ettirebilmek ve geçmişini hatırlamak için eski lisesine gidip anılarını canlandırmaya çalışır.


Aslında hikaye tam olarak burada başlıyor. Minwoonun uzun zamandır aklını kurcalayan olaylar vardır fakat bunları düşünmeye zamanı yoktur. Ne olursa olsun onun yanında gezinen bir ruh aslında bir bakıma onun hayatını düzene sokmaktadır; Mimi. Mimi, Minwoonun ilk aşkıdır fakat bir trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. Mimi ne olursa olsun sürekli ruh olarak Minwoonun yanında dolanmaktadır ve aslında Minwoo hiç fark etmeden Mimi ile kendisinin gerçek hikayesini mangaya dökmüştür. Fakat o, Mimi diye birini hatırlamamaktadır. Anılarında Mimi diye biri yoktur. Minwoo, okuldaki eski öğretmenlerinin vesilesiyle hayatında Mimi diye birinin olduğunu fakat onun öldüğünü öğrenmiştir. Zihnini kurcalayarak Miminin aslında kim olduğunu öğrenmeye çalışır.

 

"Sadece rüyalarımızda olsa bile, tekrar buluşalım." 


1 yorum: